IJsvereniging - Lemmer

"IJsvereniging Lemmer" is opgericht op 29 januari 1861 en is aangesloten bij de KNSB.

Wij zijn een actieve vereniging, organiseren skeelertochten, wielertijdritten, jeugdschaatsen op Thialf te Heerenveen. IJs en weder dienende organiseren wij Friese en Nederlandse kampioenschappen, schoolschaatsen en is de baan open voor publiek.

Onze baan is dusdanig groot dat er nationale langebaan, kortebaan en marathon wedstrijden gereden kunnen worden.

Op deze site vindt u informatie over "IJsvereniging Lemmer", de samenstelling van het bestuur, betreffende de vereniging, activiteiten en wedstrijden

Meer? informatie, het bestuur, nieuws. agenda

TIJDRIT LEMMER

IJsvereniging Lemmer organiseert in samenwerking met WV Snits de 37-ste wielertijdrit op

WOENSDAG 25 MEI 2022

Er wordt gestart op de Hopweg, Rutten. Het parcours is 10 km en de eerste start is om 19.00 uur.

De wielertijdrit valt dit jaar ook onder de Kalas Tijdritcompetitie.

Alle deelnemers ontvangen een leuke herinnering.

Meer informatie is te vinden op de website van WV Snits.

Lees voordat je je inschrijft, goed de  inschrijfvoorwaarden door.

Inschrijven voor de tijdrit kan via de onderstaande link.

Pagina laatst bijgewerkt: 04-05-2022